Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

1987: Ο ιδρυτής της εταιρίας Ι. ΚΡΑΣΣΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε , Ιωάννης Κρασσάς μπαίνει στο χώρο της μοτοσυκλέτας επισκευάζοντας οχήματα της PIAGGIO HELLAS,εποχή που στο χώρο της Piaggio οι καταρτισμένοι μηχανικοί ήταν ελάχιστοι και ταυτόχρονα παίρνει μέρος ως μηχανικός αλλά και ως αγωνιζόμενος σε αγώνες piaggio trophy κερδίζοντας βραβεία.

1997: Μετακόμιση εταιρίας σε νέο σύγχρονο κατάστημα 230τμ πίσω από το Σ.Σ Θεσ/νίκης στην οδό Ρεγκούκου 1.


Το νέο σύγχρονο κατάστημα μας

1998: Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των καινούργιων scooter,προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες στο after sales service.Οι πέντε μηχανικοί μας παρακολουθούν ανελλιπώς όλα τα σεμινάρια της Piaggio Hellas τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία για την καλύτερη τεχνολογική τους κατάρτιση στα συνεχώς αυξανόμενα νέα μοντέλα της Piaggio group.

2008: Ανακαίνιση του συνεργείου σε ένα χώρο εξοπλισμένο με τα καλύτερα μηχανήματα, φιλόξενο και ένα χώρο που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές της εταιρίας στο 100%.


Το υπερσύγχρονο εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας

2009: Η εταιρία Ι.ΚΡΑΣΣΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ πάντα στην υπηρεσία του μοτοσυκλετιστή κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα δημιουργώντας ένα νέο 2ο κατάστημα στη Θεσ/νίκη.Στις νέες εγκαταστάσεις 130τμ στεγάζεται το τμήμα αντ/κών και αξεσουάρ της εταιρίας.


Το υπερσύγχρονο εξουσιοδοτημένο συνεργείο μας

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εξουσιοδότηση για την επισκευή μοτοσυκλετών της Derbi.

2010: Στο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο των Επίσημων συνεργατών της PIAGGIO HELLAS A.E απονεμήθηκε στην εταιρία μας το τιμητικό βραβείο του καλύτερου συνεργείου στην Ελλάδα για τα εμπορικά σήματα της Piaggio,Vespa,Gilera.


Massimo Mirosi (Piaggio Italy S.P.A ),Κρασσάς Ιωάννης, Φώτιος Δράκος(Γεν.Διευθυντής Piaggio Hellas Α.Ε )

2015: Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία ΚΡΑΣΣΑΣ Ι. & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι ο νέος Επίσημος Διανομέας για τα εμπορικά σήματα της PIAGGIO HELLAS, Aprilia, Scarabeo, Piaggio, Vespa, Gilera, Derbi ,Moto Guzzi στη Θεσσαλονίκη.
Σας περιμένουμε τώρα στο νέο μας κατάστημα στην οδό Λαγκαδά 21-23 στη Θεσσαλονίκη.

Γνωρίστε από κοντά όλη την γκάμα σκούτερ και μοτοσυκλετών του ιταλικού Ομίλου Piaggio και ιδιαίτερα τα νέα μοντέλα, όπως το best seller Piaggio Beverly 350 Sport Touring, τις νέες Vespa Primavera και Sprint με το σύγχρονο τριβάλβιδο κινητήρα για οικονομία καυσίμου και χαμηλές καταναλώσεις και το απόλυτο on-off της κατηγορίας, Aprilia Caponord 1200.
Επιπλέον στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε και τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ για τα αγαπημένα σας μοντέλα Aprilia, Scarabeo, Piaggio, Vespa, Gilera, Derbi,Moto Guzzi, να ενημερωθείτε για τα μοντέλα test-rides, τις μοναδικές προσφορές και όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και τις επίσημες ιστοσελίδες των εμπορικών σημάτων: Aprilia, Scarabeo, Piaggio, Vespa, Gilera, Moto Guzzi


Νέο κατάστημα στην οδό Λαγκαδά 21-23 στη Θεσσαλονίκη